Kétségbeesett vendégeim nem múló izületi fájdalmaikkalfejfájásukkal, meszesedéssel keresnek meg engem.


Közös munkánk során oldom a feszült kötőszöveteket és rendezem a hormonháztartásod úgy, hogy a romboló életviteli szokásokat építőekre cseréljük le.


Én nem az a szakember vagyok, aki után panaszaid visszatérnek.. Már a közös munkánk elején drasztikus javulást fogsz tapasztalni.


Vendégeim írták a Googlen:


 "Dóri segítségével hosszú séták után sem feszül be a derekam, le tudok hajolni 🙂. A 12 alkalmas programjának hála elmúlt a véres aranyerem, orvosom gyógyszert, kúpot, kenőcsöt írt fel és már műteni akart. Az emelkedett vérnyomásom is teljesen rendbejött, illetve fogytam 18 kg, nem fáj, nem ropog a nyakam, nem feszülök be. Sokkal jobban érzem magam, mint 18 évesen éreztem. Csak úgy kipattanok az ágyból reggelente. 😃 Dóri tudása csodálatos, biztatok mindenkit, akinek állandósult, visszatérő, mindennapos fájdalmai vannak és hajlandó tenni a változásért, keresse fel őt mihamarabb. Ez a változás kb félév alatt ment végbe és 29 évesen."


 "Nagyon kedves volt Dóri. Elmondtam a problémámat, hogy nagyon fáj a nyakam és a fejem. Türelmesen meghallgatott és segített. Most már sokkal jobban vagyok. Köszönöm szépen 🙂🌞"


 "Ülőmunkát végzek, rendszeresen fájt a hátam, derekam, sokszor sokkal fáradtabban ébredtem reggel, mint ahogy lefeküdtem, éjszaka is fájt a hátam. Illetve nyáron szintén az ülőmunka miatt bedagadt a bokám. Dórit az interneten találtam, meggyőzött az igényes honlapon található információk alapján, hogy jó kezekben leszek! Ez a gyakorlatban is beigazolódott! A rendszeres hát és derék masszázsnak, valamint teljes lábon végzett nyirokmasszázsnak köszönhetően pár alkalom után elmúlt a fájdalom, az alvás sokkal pihentetőbb, a bokám a kezelést követően látványosan "kisebb", lemegy a dagadás! Jó szívvel ajánlom Dórit, a problémáimra megoldást talált, és nem csak szakmailag felkészült, hanem az egészségemre és a komfortomra is figyel!"Töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy mihamarabb segíthessek neked! Árajánlatomat itt találod.


100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA

*-al jelöltek kitöltése kötelező