Kezelés típusok leírása
Egyéniség vagy, így minden egyes kezelésen másra lehet szükséged. Nem mindegy, hogy egy nehéz nap után térsz be hozzám vagy egy nyaralást követően.Testi-lelki állapotodtól függ, hogy éppen, abban a pillanatban mire van szükséged. Ezért kezelésed során a lentebb felsorolt kezelés típusok kombinációját alkalmazom.
TestSzobrász kezelés

2021 szeptemberében indul a továbbképzésem, Pegán Attila TestSzobrász oktatóval, akinek köszönhetően hatékonyan fogok segíteni.. 

Egy manuális, kötőszöveti technikán alapuló kezeléssorozat, amelynek elsődleges célja a helyes testtartás kialakítása.

A kezelések során a test megrövidült szöveteinek, kompenzációinak felszabadításával dolgozom, amely által nő a test teljesítőképessége, az ízületek mozgékonysága.

Az emberi test egészén fejtik ki hatásukat.


Basic 3 alkalmas alapkezelés (a kötőszövet lazítása):

A cél, hogy a meglévő testtartás fellazuljon, mozgásában szabadabb legyen.

Már egyértelmű és szemmel látható változást tudok elérni, hosszú ideje fennálló krónikus állapotok esetén is.

A prémium kezelés után 6-12 hónappal a leghatásosabb.


Prémium 12 alkalmas kezelés (testtartás fokozatos változtatása):

Az első 8 kezelésen keresztül fellazítom és megváltoztatom a testet, azt követően 4 kezelésben egy erősebb, szabadabb mozgást engedő tartás alakítok ki.

Érezni fogod a változást pl. könnyebben tudsz felkelni reggel, jobban alszol, fokozottabb lesz a teljesítőképességed, több lesz az energiád egész nap, illetve jobban terhelhetőbb leszel.


Tudományosan bizonyították, hogy a helyes testtartás növeli az önbizalmat.

A prémium és basic (amennyiben szükséges) kezelés után, már csak rajtad múlik, hogy betartod a javaslataimat és elindulsz a gyógyulás útján.SvédmasszázsIntenzív, gyorsabb tempójú, frissítő masszázs. Izomcsomók, feszes izomzatok lazítására, oldására javaslom. 


Csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.


NyirokmasszázsNyirokkeringést fokozó, méregtelenítő, kellemes masszázs. A speciális technika segítségével a nyirokáramlás többszörösére növekedik, így megnő a méreganyagok felszabadulása és hatékony kiürítése. 


Hatására aktiválódik az immunrendszer, javul a vérellátás és méregtelenítés, valamint a sejtek anyagcseréje, tápanyag- és oxigénellátása. Fáradt végtagok (akár visszeres lábak) felfrissítésére javaslom.

Terhesség, szoptatás alatt nem javaslom ezt a kezelést, mivel a méreganyagok eljuthatnak az anyatejbe, illetve a babához.

Kismama masszázsÁllapotos kismamáknak kifejlesztett masszázs. Csillapítja a fájdalmat és nyugtatja a lelket. A háti, nyaki szakaszon, valamint a felső végtagon lazító fogásokat alkalmazok.


A deréktájon, a kézfejen és a talpakon kizárólag felszíni simításokat végezhetek. A hasat nem lehet kezelni a várandósság alatt. A terhesség első és utolsó trimeszterében ellenjavallt

SportmasszázsSokkal erőteljesebb, intenzívebb, mélyebb szöveteket megmozgató masszázs. Sportolás előtt (bemelegítésre) vagy után (lazításra) javasolt. Fokozza a vérkeringést.


Könnyebben távoznak a szövetekben felhalmozódott méreganyagok. Nyújtja és rugalmassá teszi a szöveteket. Rendszeres alkalmazásával csökkenthető a sérülések kockázata és növelhető az állóképesség.

KöpölyözésA köpöly segítségével a problémás területeken egy intenzívebb nyirokmasszázst alkalmazok.


A kezelés javítja az anyagcserét, serkenti a nyirokrendszer működését, ezáltal a salakanyagok gyors kiürülését a bőr kötőszöveteiből.


Ez alatt a zsírsejteket a vákuum hatására mechanikailag összetöröm, ezzel felszabadítva a méreganyagokat, majd a nyirokkeringésen keresztül távozik.


A köpölyözés közben fellépő vérbőség hatására a szövetek több tápanyaghoz és oxigénhez jutnak, mely által feszesebb, rugalmasabb lesz a bőr. Emiatt a helyi fogyasztásban is jó eredményt hozhat.


Leginkább hetente 2-3 alkalommal javaslom a kezelést, de a kúraszerű kb. 10-15 alkalom is már igen látványos eredményt hozhat el. Megelőző, vagy fenntartó kezelésként, pedig évi két kúra is hatásos.Bízd magad szakértő kezekre

Várlak szeretettel Káposztásmegyeren az Aldinál.


Bízd magad szakértő kezekre

100% PÉNZVISSZAFIZETÉS GARANCIA