Manuálterápia típusok
Mozgásszervi Fájdalom? Lábdagadás? Cellulit? Túlsúly? Fáradékonyság? Mit szólna hozzá, ha azt ígérném, hogy többé nem kell együtt élnie panaszaival?


Ezért a programom során a lentebb felsorolt manuálterápia típusok kombinációját alkalmazom a táplálkozás rendbetétele mellett, hogy panaszai végleg megszünjenek.
TestSzobrászat

2021 szeptemberében indult a két és fél éves továbbképzésem, Pegán Attila TestSzobrász oktatóval. Si terápia tovább fejlesztett változata, Amerikából jött.

Egy manuális, kötőszöveti technikán alapuló kezeléssorozat, amelynek elsődleges célja a helyes testtartás kialakítása.

A kezelések során a test megrövidült szöveteinek, kompenzációinak felszabadításával dolgozom, amely által nő a test teljesítőképessége, az ízületek mozgékonysága.

Az emberi test egészén fejtik ki hatásukat.


Basic 3 alkalmas alapkezelés (a kötőszövet lazítása): (2022. decembertől elérhető)

A cél, hogy a meglévő testtartás fellazuljon, mozgásában szabadabb legyen.

Már egyértelmű és szemmel látható változást tudok elérni, hosszú ideje fennálló krónikus állapotok esetén is.

A prémium kezelés után 12 hónappal a leghatásosabb, mivel a 12 kezelés során a már kialakított új testtartást finomhangolja, illetve rögzíti azt.


Prémium 12 alkalmas kezelés (testtartás fokozatos változtatása): (2023. szeptembertől elérhető)

Az első 8 kezelésen keresztül fellazítom és megváltoztatom a testet, azt követően 4 kezelésben egy erősebb, szabadabb mozgást engedő tartást alakítok ki.

Érezni fogod a változást pl. könnyebben tudsz felkelni reggel, jobban alszol, fokozottabb lesz a teljesítőképességed, több lesz az energiád egész nap, illetve jobban terhelhetőbb leszel.


Tudományosan bizonyították, hogy a helyes testtartás növeli az önbizalmat.

A két kezeléstípust követően már csak rajtad múlik, hogy betartod a javaslataimat és elindulsz a gyógyulás útján.SvédmasszázsIntenzív, gyorsabb tempójú, frissítő masszázs. Izomcsomók, feszes izomzatok lazítására, oldására javaslom. 


Csökkenti a fájdalmat (pl. stresszes fejfájást), felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.


NyirokmasszázsNyirokkeringést fokozó, méregtelenítő, kellemes masszázs. A speciális technika segítségével a nyirokáramlás többszörösére növekedik, így megnő a méreganyagok felszabadulása és hatékony kiürítése. 


Hatására aktiválódik az immunrendszer, javul a vérellátás és méregtelenítés, valamint a sejtek anyagcseréje, tápanyag- és oxigénellátása. Fáradt végtagok (akár visszeres lábak) felfrissítésére javaslom.

Terhesség, szoptatás alatt nem javaslom ezt a kezelést, mivel a méreganyagok eljuthatnak az anyatejbe, illetve a babához.

Kismama masszázsÁllapotos kismamáknak kifejlesztett masszázs. Csillapítja a fájdalmat és nyugtatja a lelket. A háti, nyaki szakaszon, valamint a felső végtagon lazító fogásokat alkalmazok.


A deréktájon, a kézfejen és a talpakon kizárólag felszíni simításokat végezhetek. A hasat nem lehet kezelni a várandósság alatt. A terhesség első és utolsó trimeszterében ellenjavallt

SportmasszázsSokkal erőteljesebb, intenzívebb, mélyebb szöveteket megmozgató masszázs. Sportolás előtt (bemelegítésre) vagy után (lazításra) javasolt. Fokozza a vérkeringést.


Könnyebben távoznak a szövetekben felhalmozódott méreganyagok. Nyújtja és rugalmassá teszi a szöveteket. Rendszeres alkalmazásával csökkenthető a sérülések kockázata és növelhető az állóképesség.

KöpölyözésA köpöly segítségével a problémás területeken egy intenzívebb nyirokmasszázst alkalmazok.


A kezelés javítja az anyagcserét, serkenti a nyirokrendszer működését, ezáltal a salakanyagok gyors kiürülését a bőr kötőszöveteiből.


Ez alatt a zsírsejteket a vákuum hatására mechanikailag összetöröm, ezzel felszabadítva a méreganyagokat, majd a nyirokkeringésen keresztül távozik.


A köpölyözés közben fellépő vérbőség hatására a szövetek több tápanyaghoz és oxigénhez jutnak, mely által feszesebb, rugalmasabb lesz a bőr. Emiatt a helyi fogyasztásban is jó eredményt hozhat.


Leginkább hetente 2-3 alkalommal javaslom a kezelést, de a kúraszerű kb. 10-15 alkalom is már igen látványos eredményt hozhat el. Megelőző, vagy fenntartó kezelésként, pedig évi két kúra is hatásos.Bízza magát szakértő kezekre

Várom szeretettel Káposztásmegyeren az Aldinál.


Bízza magát szakértő kezekre

100% PÉNZVISSZAFIZETÉS GARANCIA