Rólam

Burjánné Selmeci Dóra, okleveles orvosi gyógymasszőr manuálterapeuta gyógytornász csontkovács TestSzobrász vagyok. Mindig is segíteni szerettem volna embertársaimon, már gyermekkoromban elhatároztam, hogy gyógymasszőr leszek. Szakmámat mindig is hivatásomnak éreztem és érzem is a mai napig. Vendégeim komplex terápiás kezelésben részesülnek, testük és lelkük egészségével is foglalkozom, mert mint tudjuk 

"A test a lélek tükre."


Ha fájdalmaid vannak, ha stresszes a munkád, ha újjá szeretnél születni, az én segítségem a megoldás a problémádra. Vedd fel velem a kapcsolatot bátran. Manuálterápia, gyógymasszázs, gyógytorna, lágy csontkovácsolás fogásait alkalmazom, hogy minél hatékonyabban segítsek vendégeimnek.


Bízd magad szakértő kezekre.Szentesen születtem 1992. május 13-án. Szarvason éltünk családommal egy éves koromig, utána költöztünk fel Szigetszentmiklósra. Az ottani József Attila Általános Iskolában kezdtem meg tanulmányaimat 1999. szeptemberében, majd a Dunaharaszti Baktay Ervin Gimnáziumban folytattam, sikeresen leérettségiztem 2012. júniusában.Az OKTÁV Szakképző Iskola Gyógymasszőr szakán végeztem 2014-ben. Masszázs fogásokon túl (nyirokmasszázs, svéd masszázs, relaxációs masszázs, kismama masszázs, lávaköves masszázs, ayurvédikus masszázs, sport masszázs, gyógymasszázs, aromaterápiás masszázs, csoki és mézes méregtelenítő masszázsok), rengeteg egészségügyi megbetegedésről is tanultam, így biztos lehetsz benne, hogy nálam a legjobb kezekben vagy. Ez időben költöztem fel páromhoz Budapestre, aki támogatja és segíti vállalkozásom.Szakmai gyakorlatomat a Szigetszentmiklósi Szakorvosi Rendelőintézetben kezdtem és a Gizella Rendelőintézet-ben illetve Bajcsy-Zsilinzky Kórházban, Budapesten folytattam. Végzett gyógymasszőrként ezekben (Diamond Masszázs Stúdió, Isis Day Spa masszázs szalon) a szépség szalonokban is találkozhattál velem 2014 és 2015 években, ahol kellő mértékben megerősödtem. A mai napig folyamatosan tanulok, képzésekre járok, ezáltal a manualterápia, a csontkovács, Si terápia, a TestSzobrászat és más tudások birtokában vagyok, mert küldetésem az egészséged.Bízd magad szakértő kezekre.

100% PÉNZVISSZAFIZETÉS GARANCIA2016-ban magán vállalkozóként tevékenykedtem a "Massage Service Budapest" cégnek. Három-négy-öt csillagos szállodákban (mint, linkekre kattintva olvashatsz róluk: Adina ApartmanAmbra HotelAndrássy HotelAria HotelAtrium Fashion HotelBenczúr HotelBo 18 HotelBo 33 HotelCarat Hotel BudapestCity Inn HotelDi Verdi Imperial HotelGolden Park Hotel BudapestIbis City HotelIzabella HotelK+K Hotel Opera BudapestLeonardo HotelMercure Buda HotelNovotel Budapest CityNovotel Budapest CentrumOpera Garden HotelPresidend HotelResidence BaronRoyal Park HotelSoho HotelStarlight Suiten HotelHilton Budapest City Hotel) nyújtottam professzionális masszázs szolgáltatást. Itteni tevékenységeim során megtanultam kihozni a legtöbbet környezetemből, növelve ezzel profizmusomat és önállóságomat.


Végül teljesen önállóan folytatom vállalkozásomat Káposztásmegyeren. Folyamatosan bővítem ismereteimet. Jelenleg továbbtanulok, hogy szélesítsem anatómiai ismereteim az újabb orvosi felfedezések terén. Kezeléseim során ezeket alkalmazom, mert ezt szeretik vendégeim. Első alkalommal teljes körű állapotfelmérést végzek rajtuk, hiszen így tudok számukra 100%-os biztossággal a megfelelő kezelési formákkal segíteni. Mindannyian egyéniségek vagyunk, ebből adódóan mindenkinek másra lehet szüksége.Felejtsd el, amit eddig a panaszaidról gondoltál. Nem csupán egy átmeneti megoldást kapsz tőlem. Különleges bánásmódban részesülsz. Ne tévessz össze az SZTK-s kezelésekkel vagy a futószalagszerűen működő magán orvosi rendelőkkel, amelyek többnyire kifáradt szakembereket foglalkoztatnak tizenkét órában. Ráadásul olyan sokat dolgoznak, hogy nem is fognak rád emlékezni, amikor ismét visszatérsz hozzájuk, így mindig ugyanazt a sablon kezelést fogod megkapni.
 "Az egészség szervezetünk alappillére"

Rengeteg betegem szenved hát és háttáji fájdalomtól. A tapasztalat azt mutatja, aki ülő munkát végez, annak érdemes időben elkezdeni karbantartatni gerincoszlopát, így elejét lehet venni a későbbiekben kialakuló komolyabb gerincbántalmaknak.


Szakképzettségeim:

2012-2014 – Gyógymasszázs (OKTÁV Szakkképző Iskola)
2016 – Ayurvedikus masszázs (Shajahan KK, az india nagykövetség ajurvedikus orvosa, tradicionális ayurvedikus orvos Indiából, Keralából)
2022-2024 – TestSzobrászat (TestSzobrász Műhely, A Strukturális Integrátorok Nemzetközi Szövetsége)


2024 júniustól – Craniosacralis terápia I-II. (Upledger Institute Hungary)

2025-től – SomatoEmotional Release I-II., Advenced craniosacralis terápia I-III. (Upledger Institute Hungary)

tervezett – Visceralis manipuláció: Abdomen I-II., Visceralis manipuláció: Pelvis, Visceralis manipuláció: Thorax (Upledger Institute Hungary)


Bízd magad szakértő kezekre

Várlak szeretettel Káposztásmegyeren az Aldinál.
Bízd magad szakértő kezekre.

100% PÉNZVISSZAFIZETÉS GARANCIA