Masszázs teljes árak (első táblázat)


Fizetési lehetőség: készpénzzel vagy utalással.


Bizonyára felmerül benned a kérdés: Mi kerül ennyibe?


Masszírozásod során kombinálom a különböző masszázs típusokat és orvosi tapasztalataimat, hogy a leghatékonyabban segítsek neked. Legyen szó hátfájásodról, vállfájdalmadról, lábdagadásodról, lelki bántalmakról, biztos lehetsz benne, hogy nálam a legjobb kezekben vagy.


Ha szükséges elküldelek reumatológushoz, ortopédushoz, bőrgyógyászhoz és más szakemberekhez. Értékes szakmai tudást és tapasztalatot szereztem munkám során.


Kezelésed alatt a mindennapjaidban alkalmazható, személyre szabottpraktikus tippekkel is segítem gyógyulásod. Például nem egy vendégemnek segítettem azzal, hogy rászoktattam, igyon 2.5-3 liter tiszta vizet egy nap egyenletesen elosztva. Három hét múlva közérzetük javult, energikusabbak lettek és nem érzik lábukat annyira nehéznek egy fárasztó nap után.

 
Amennyiben hosszú távon, rendszeresen tervezel jönni hozzám, kedvezményben részesülsz több alkalmas masszázs bérleteimmel, melyekkel a 30% kedvezményt egyszerűen eléred.


Ráadásul semmi veszíteni valód nincs. Munkáimra 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok, így ha nem lennél megelégedve szolgáltatásaimmal, zokszó nélkül visszafizetem a teljes vételárat.


Masszázs bérlet árak (második A és B táblázatok)


A pirossal jelzett árak, törzsvendég árak. Törzsvendéggé automatikusan a tizedik alkalom után válsz.


Bérletek felhasználási ideje: a vásárlás időpontjától számított, Öt alkalmasnál Három hónap, Tíz alkalmasnál Hat hónap.


Félsz hogy a koronavírus miatt nem tudod lejárni masszázs bérleted? Tartasz a második hullámtól?


Vírus ide vagy oda én nyitva voltam és leszek is. Itt leszek Neked és a többi vendégeimnek is. Nem hagylak cserben bennetek.


Hatékony és azonnali intézkedéseimnek köszönhetően te, én és vendégeim is biztonságban vagyunk. Mivel gyógymasszőri oklevelem van, rálátásom van bárminemű vírusos és bakteriális fertőzésrebetegségre. Csak gondolj bele. Egy gyógymasszőrnek nem kell amúgy is óvintézkedéseket tennie munkája során? Én teszek, mert az egészség az első.


Masszázs ajándékkártya árak (harmadik táblázat)


Masszázs ajándékkártya felhasználási ideje: a vásárlástól számított három hónap.


Nyitvatartási időben, délig leadott rendelésed, Aznapi teljesítés kérésed esetén ezer forint, Másnapi teljesítés kérésed esetén ötszáz forint sürgősségi díjat számítok fel pluszba a masszázs ajándékkártya árához.


Posta és csomagolási költség: ezer forint.


Bízd szeretteid szakértő kezekre. Ajándékozz élményt, egészséget.