Árajánlat


Belegondoltál már valaha, mennyi pénzt költünk a gyógyszertárakban, orvosi rendelőkben, segédeszköz boltokban? Magyarországon egy személyre vetítve körülbelül 150.000 Ft-ot hagyunk csak a gyógyszertárakban egy év alatt. Ezzel általában sajnos csak tüneteket kezelnek, a fő problémáidat nem oldják meg, ráadásul a gyógyszereknek mellékhatási is lehetnek. Az orvosok kezelnek és nem gyógyítanak.


Miért költenél 150.000 forintot olyan dolgokra, amelyek nem a problémáid okát orvosolják? Gyógyulj gyógyszerek nélkül, természetesen! Kezeléseimet úgy fejlesztettem ki, hogy szervezeted öngyógyító mechanizmusait aktiválom, hogy hosszú távon fájdalommentesen élhesd napjaidat. Így energikusabb leszel, nő az önbizalmad, simább, selymesebb lesz a bőröd, könnyebben fogod kezelni a nehéz helyzeteket, stresszmentesebbé válsz, jobban alszol, jobban teljesítesz a munkahelyeden, erősödik az immunrendszered és boldogabb életet élsz.


Úgy működöm, mint egy fogászat. Felkeresed a szakembert, elmeséled neki panaszaid és kezelési javaslattal áll elő a diagnózist követően. Én is így működöm. A problémáid eredetét keresem meg és végleg orvosolom is őket.


Ellenben a fogászati kezelésekkel, nálam nem fogsz 1.500.000 Ft, de még 500.00 Ft-ot sem hagyni. Súlyosabb, évtizedek óta tartó, összetett problémákat is megoldok egy éven belül, ráadásul a fogászati és orvosi beavatkozásoktól fájdalommentesen és kedvezőbb árfekvésben. Az első alkalom ára 24.990 Ft. Az első kezelés állapotfelmérés egyben és megbeszéljük, hogy melyik kezelés csomag passzol hozzád leginkább. A Basic vagy a Prémium (részletek lentebb). Lehetőséged van előreutalással, online és személyesen bankkártyával vagy készpénzzel fizetni. Egészségpénztárral és szép kártyával sajnos nem lehet fizetni.


Ráadásul semmi veszíteni valód nincs. Munkáimra 100% pénz visszafizetési garanciát vállalok, így ha nem lennél megelégedve szolgáltatásaimmal, visszafizetem a teljes vételárat.


Kezelési csomagok

Basic (3 alkalmas alapkezelés): 10% kedvezmény egy összegben történő fizetés esetén 67.490 Ft

Felhasználási ideje: a vásárlástól számított két hónap

Nem súlyos panaszok esetén elegendő lehet a Basic kezelést megcsinálnod (heti egy vagy kétheti egy alkalom).  A csomóid kimasszírozásával, az izmaid fellazításával és napjaidba könnyen beépíthető praktikus tippekkel / tanácsokkal látlak el. Így napjaid fájdalommentesebben fognak telni.

 


Prémium (12 alkalmas kezelés): 20% kedvezmény egy összegben történő fizetés esetén 239.990 Ft

Felhasználási ideje: a vásárlástól számított hét hónap

Súlyosabb panaszok esetén is elegendő lehet egyszer végigcsinálnod a Prémium kezelést. (például első 3 alkalom hetente, utána kéthetente egy alkalom, a te tempódban haladunk) A Basic kezelésen felül a belső (érzelmi) feszültségeidet is kezelem és közös erővel tartós eredményeket érünk el. Így mindennapjaid boldogan, kiegyensúlyozottan, egészségesen fognak telni.Ajándékutalvány ára

Egy alkalmas ajándékkártya felhasználási ideje: a vásárlástól számított három hónap. Ára megegyezik egy kezelés árával, azaz 24.990 Ft.


"A legnagyobb ajándék a figyelem."

(Vámos Robi)


Ajándékozz élményt, egészséget, mert szeretted örülni fog ennek, a nem szokványos ajándékodnak. A kifizetés online bankkártyával vagy átutalással történik.