Árak / árlisták


Belegontoltál már valaha, mennyi pénzt hagyunk a gyógyszertárakban, orvosi rendelőkben, segédeszköz boltokban? Magyarországon egy személyre vetítve körülbelül 150.000 Ft-ot hagyunk csak a gyógyszertárakban egy év alatt. Ezzel általában sajnos csak tüneteket kezelnek, a fő problémáidat nem oldják meg, ráadásul a gyógyszereknek mellékhatási is lehetnek.


Miért költenél 150.000 forintot olyan dolgokra, amiket nem is élvezel?  Mi lenne, ha "Én" időre fordítanád ezt az összeget? Ahol kikapcsol, megnyugszik a lelked, feltöltődik a tested. A mai rohanó világban muszáj lassítani kicsit. Legalább egy rövidke időre elfelejted minden problémádat, melyek a vállaidat nyomják. Így energikusabb leszel, nő az önbizalmad, simább, selysebb lesz a bőröd, könnyeben fogod kezelni a nehéz helyzeteket, sresszmentesebbé válsz, jobban alszol, jobban teljesítesz a munkahelyeden, erősödik az immunrendszered és boldogabb életet élsz.


Egy alkalom teljes ára 24.990 Ftviszont ha hosszútávon, rendszeresen tervezel jönni hozzám, kedvezményben részesülsz több alkalmas bérleteimmel, melyekkel a 25% kedvezményt egyszerűen eléred. Lehetőséged van biztonságos előreutalással (biztonságos, mert bankkártya adataidat nem kell megadnod) vagy készpénzzel fizetni.


Ráadásul semmi veszíteni valód nincs. Munkáimra 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok, így ha nem lennél megelégedve szolgáltatásaimmal, visszafizetem a teljes vételárat.


Bérlet árak


A pirossal jelzett árak, törzsvendég árak. Törzsvendéggé automatikusan a tizedik alkalom után válsz.


Bérletek felhasználási ideje: a vásárlás időpontjától számított, Öt alkalmasnál Három hónap, Tíz alkalmasnál Hat hónap.


Félsz hogy a koronavírus miatt nem tudod lejárni masszázs bérleted? Tartasz a második hullámtól?


Vírus ide vagy oda én nyitva voltam és leszek is. Itt leszek Neked és a többi vendégeimnek is. Nem hagylak cserben bennetek.


Hatékony és azonnali intézkedéseimnek köszönhetően te, én és vendégeim is biztonságban vagyunk. Mivel gyógymasszőri oklevelem van, rálátásom van bárminemű vírusos és bakteriális fertőzésrebetegségre. Csak gondolj bele. Egy okleveles gyógymasszőrnek nem kell amúgy is óvintézkedéseket tennie munkája során? Én teszek, mert az egészség az első.Ajándékkártya ára


Egy alkalmas ajándékkártya felhasználási ideje: a vásárlástól számított három hónap. Ára megegyezik egy kezelés árával, azaz 24.990 Ft.


"A legnagyobb ajándék a figyelem."

(Vámos Robi)


Ajándékozz élményt, egészséget, mert szeretted örülni fog ennek, a nem szokványos ajándékodnak.