Árajánlat


 
Vendégeimnek nem csupán egy masszázst adok, hanem az egészségmegőrzés elixírjét nyújtom. A gondolkodásmódomat szolgáltatom nekik, mert tapasztalataim szerint ezt szeretik és ez a leghatékonyabb megoldás panaszaik végleges megoldására.


Olyan világot élünk, ahol a piac telis- tele van kóklerekkel, akik eladnak "olcsón" mindenféle áll megoldást panaszaidra.

Legyen ez egy gyógyszer, egy sablon kezelés alapján kitalált gyógytorna, egy csontkovács, táplálkozási tanácsadó és még sorolhatnám.

Ha nem szünteti meg véglegesen fájdalmaid, kidobtál egy csomó pénzt az ablakon.

A folyamatos szenvedésről, kialvatlanságodról, frusztrációdról nem is beszéltem még, amik miatt egyre rosszabbul teljesítesz a munkádban vagy a családoddal, barátaiddal való kapcsolat is kezd tönkremenni.

Ki-kimaradnak találkozók, megbeszélések, betegszabadságra mész. Ezek a dolgok mennyit érnek neked pénzben kifejezve?

Végeredményben a nálam hagyott összeget saját magadba fekteted, nem elherdálod olyan dolgokra, amik lehet látszólag olcsóbbak, viszont nem segítenek neked.

Ráadásul folyamatosan képzem magam, gyarapítom tudásom, hogy minél komplexebb, más problémákat is hatékonyan meg tudjak oldani (gerincsérv, csípőficam stb.), így a jövőben biztosan nem jutsz hozzá személyes segítségemhez ennyiért, így biztatlak, vágj bele minél hamarabb.


Ráadásul elenyésző összegű ahhoz képest, amennyi összeget elköltenek a betegek az orvosi rendelőkben, gyógyszertárakban, segédeszköz boltokban. Tudod nagyon jól, ezekkel csupán tüneteket kezelnek, a fájdalmaid visszatérnek. Nyilván van olyan súlyos helyzet, amikor nem tudjuk a gyógyszereket elkerülni, megvan a helyük a terépiában, de nem életen át tartó szedés a megoldás.


Szörnyedve látom, hogy a piac telis-tele van olyan szakemberekkel, akik nem nyújtanak valódi megoldást vendégeiknek, pedig látom, erre van szükségük. A konkurenseimtől sokszor jönnek el hozzám, segítsek nekik, mert máshol csak egy masszázst kaptak, magasabb szinten nem foglalkoztak panaszaikkal.


Már nagyon várom, hogy személyesen is megismerjelek. Várlak szeretettel az első alkalomra az Újpesti Aldinál.

 

Kezelési program

Prémium 12 alkalmas kezelés. Panaszaid végleges megoldása a cél. Körülbelül két óra hosszú egy alkalom, saját tempódban haladunk.

Teljes ára 439.990 Ft vagy 40.000 Ft /alkalom. Ne feledd! Ezt az összeget rajtam keresztül saját egészségedbe fekteted. Nézd meg a már gyógyult vendégeim írásait. Ők sem bánták meg, hogy befizettek hozzám.

Elhúzódó vagy visszatérő panaszaid végleges megoldása a cél. Segítségemmel olyan életviteli változásokat hajtunk végre egyénileg kialakítva, amiknek köszönhetően panaszaid teljesen eltűnnek. A manuálterápiával és az életmód fejlesztéssel rendezem a hormon háztartásod és oldom a feszült kötőszöveteket, ezáltal panaszaid kiváltó okait szüntetjük meg.

Ráadásul nem csak saját, hanem szeretteid egészségére is tudsz majd figyelni. Ahogy látják egészségmegőrző szokásaid, ők is automatikusan felveszik ezeket (gyerekek, unokák is), így életeteket boldogan, fájdalommentesen, egészségesen élitek tovább.

Jelentkezz be hozzám az első alkalomra és segítek neked. Várlak szeretettel az Újpesti Aldinál.
 

Ha további kérdésed, aggályod merült fel, írd meg nekem és megválaszolom. 

Bízd magad szakértő kezekre!