Árajánlat


Gyógyulj gyógyszerek nélkül, természetesen! Kezeléseimet úgy fejlesztettem ki, hogy szervezeted öngyógyító mechanizmusait aktiválom, hogy hosszú távon fájdalommentesen élhesd napjaidat. Így energikusabb leszel, nő az önbizalmad, simább, selymesebb lesz a bőröd, könnyebben fogod kezelni a nehéz helyzeteket, stresszmentesebbé válsz, jobban alszol, jobban teljesítesz a munkahelyeden, erősödik az immunrendszered és boldogabb életet élsz.


Úgy működöm, mint egy fogászat. Felkeresed a szakembert, elmeséled neki panaszaid és kezelési javaslattal áll elő a diagnózist követően. Én is így működöm. A problémáid eredetét keresem meg és végleg orvosolom is őket.


Ellenben a fogászati kezelésekkel, nálam nem fogsz 1.500.000 Ft, de még 1.000.000 Ft-ot sem hagyni. Súlyosabb, évtizedek óta tartó, összetett problémákat is megoldok egy éven belül, ráadásul a fogászati és orvosi beavatkozásoktól fájdalommentesen és kedvezőbb árfekvésben. Lehetőséged van előreutalással, online és személyesen bankkártyával vagy készpénzzel fizetni. Egészségpénztárral és szép kártyával sajnos nem lehet fizetni.


Ráadásul semmi veszíteni valód nincs. Munkáimra 100% pénz visszafizetési garanciát vállalok, így ha nem lennél megelégedve szolgáltatásaimmal, visszafizetem a teljes vételárat.


Kezelési program

Prémium (12 alkalmas kezelés, heti vagy kétheti rendszerességgel): 439.990.-

Elhúzódó vagy visszatérő panaszaid végleges megoldása a cél. Segítségemmel olyan életviteli változásokat hajtunk végre, amiknek köszönhetően panaszaid szépen lassan teljesen eltűnnek.

Ráadásul nem csak saját, hanem szeretteid egészségére is tudsz majd figyelni. Így életed boldogan, fájdalommentesen éled tovább.

Jelentkezz be hozzám az első alkalomra az alábbi gombbal és segítek neked. Várlak szeretettel az Újpesti Aldinál.