Nem tudom kezelni a stresszt

 

1.) Indítsd a napod pozitívan, ne negatívoskodj, hanem állj hozzá aznapi teendőidhez úgy, hogy sikerülni fog és hidd el, sikerülni is fog. Légy hálás dolgokért és személyekért, amik és akik vannak neked.
 
2.) Törekedj napjaid során a kényelemre. Szék, asztal, ágy, autó, lakásod, munkakörnyezeted. Tedd ezen dolgokat minél kényelmesebbé és sokkal zökkenőmentesebben fogod érezni magad.


3.) Kerüld a konfliktusokat, ne pletyizz senkiről a háta mögött, segíts embertársaidnak amiben tudsz.


4.) Kérj segítséget, ha nem világos számodra valami. Nem dől össze a világ, mert valamit nem tudsz megcsinálni. Kérdezd meg olyantól, aki viszont tudja. Hidd el, szívesen segíteni fognak neked.


5.) Mozogj napi szinten, nyújtózz, végy mély levegőt, sétálj a szabadban 10 percet. Szervezeted meghálálja ezeket az aprónak tűnő dolgokat, hiszen az ízületek tápanyagellátását nem az érrendszer látja el, hanem a mozgás.


6.) Fejleszd gondolkodásmódod. Ha minden dolgon felhúzod magad, saját börtönöd rabja leszel. Egy adott eseményt vizsgálj meg több szemszögből, próbálj meg a másik szemével is látni az adott szituációt. A harag egy érzelem ami a te érzelmed. Te döntöd el, beleragadsz e vagy sem.


7.) Esténként kend le magad magnéziummal fürdés után, ezzel támogatva egészséged. A modern társadalom magnéziumhiányos, én is pótlom napi szinten ősi magnéziumsó koncentrátummal, ami hatékonyan szívódik fel a bőrön keresztül.Bízom benne, ezzel a pár sorral segíteni tudtam neked. Ha komolyabb a baj, nem boldogulsz egymagad, kérj tőlem segítséget.