Mit tegyek meszesedés ellen?


A meszesedés évtizedek alatti kalcium lerakódás az ízületi folyadékban, érfalakon.
Oka az ásványvíz és csapvíz fogyasztása, mert sok szervetlen kalcium, magnézium és más anyag van bennük.
 
Én is csak iható desztillált vagy szűrt vizet fogyasztok, mert ezzel védem a gyomorsavamat és nem rakódnak le szervetlen anyagok a szervezetemben.

A lerakódások kioldására desztillált vizet és bio szűretlen almaecetet javaslok inni. Egy pohár vízbe egy teáskanál almaecetet rakj.

Én is rendszeresen fogyasztom az emésztésem hatékonyabbá tétele céljából, mert erősíti a gyomorsavat, ezzel az étel könnyebben emésztődik.

Étkezések előtt egy órával igyál egy ilyen pohárral és három hét múlva érezned kell a javulást.

A bio szűretlen almaecetet dm-ből vagy bio boltokban szoktam venni.

Iható desztillált vizet otthoni desztilláló készülékkel állítom elő, de lehet venni léböjtre használható desztillált vizet.

El kell kezdeni vegyes csontlevest inni, enni nagyobb mennyiségben naponta, mert a benne lévő kollagén regenerálja az ízületeket, ér, bélfalakat, bőrünket, egyszóval az egész testünket.

A csontokat hentestől veszem (marha, szárnyas, disznó, halak csontja, sokféle legyen) és kuktában annyi desztillált vízzel öntöm fel, amennyi éppen ellepi, így lesz jó tömény a főzet. Sót sem rakok bele. Kisebb adagokban lefagyasztom és folyamatosan veszem elő, ahogy fogy.

A természetes C vitamin homoktövis, citrusfélék és más bogyós gyümölcsök segítik beépíteni a szerves kollagént. Főzés során víz helyett csontlevest teszek az ételekhez, így biztosítva a napi kollagénforrást.

Bármi kérdésed felmerül, esetleg nem javul állapotod hívj fel és segítek neked.