Üdvözöllek. Örülök, hogy rám találtál, mert mindenki egyetért velem abban, hogy szeretünk nem szokványos ajándékot kapni.


Gondolkoztál már valaha azon, hogy milyen számodra az igazán ütős ajándék? Amikor elérzékenyülsz? Amikor izgatott leszel és hevesebben dobog a szíved? Amikor fülig érő mosolyod le sem tudod leplezni örömteli arcodról?


Tudományos kutatások igazolják, hogy az életünkben a maradandó ajándékok váratlanok, azaz nem számítanak rá, személyre szólóak, vagyis az ajándékozott nevére szól és valódi élményt nyújt, ezzel teljes mértékben átadja magát az események megélésének.


Ha a fenti mondatok megmozgatták érzéseid, gratulálok, megtaláltad ezt az ajándékot. Azt az ajándékot, amivel már örömöt okoztak szeretteiknek elötted. Ez egy nem szokványos ajándék, amit csak úgy odaadsz valakinek, hanem valódi értéket, élményt, egészséget, figyelmességet ajándékozol.


Legyen szó szülinapról, névnapról, évfordulóról vagy bármi más fontos esemenyről, biztos lehetsz benne, hogy feledhetetlen élményben lesz része annak, akinek ezt ajándékozod.


Ne tévessz össze más masszőrökkel! Én nem az a szakember vagyok, aki 30 percig nyomkodja a hátad és utána mehetsz a dolgodra. A kezelés személyre szabott, nem időre megy, addig tart, ameddig a panaszokat nem sikerül megoldanom. Tapasztalataim szerint másfél-két, két és félórát töltenek nálam vendégeim, ez függ a problémájuk mélységétől, összetettségétől (lábdagadás, hátfájás, nyaki feszülés, fülzúgás, lelki bántalmak, ...). Bízd szeretteid szakértő kezekre.


Vendégeim teljes mértékben elégedettek a munkámmal. Azt, hogy a maximumot adom magamból reggel, délben és este, hogy barátként kezelem őket. Rendszerint megkapom: "Dóri arany kezeid vannak." Sokan megjegyezték már, "Olyan érzésem van, mintha ezer éve ismernénk egymást." Azt, hogy teljes mértékben megnyílhatnak nekem és én is nekik. A törődés, a figyelem a legnagyobb kincs a mai világban.


Ne halogasd tovább! Töltsd ki az alábbi űrlapot, mert te is tudod, hogy a figyelem a legértékesebb ajándék. Ettől a felemelő érzéstől kár volna bárkit is megfosztani, legfőképp nem azoktól, akik igazán fontosak neked. Nem megérdemli a törődést? Te is így gondolod ugye?


Töltsd ki az alábbi ürlapot, mert szeretted garantáltan örülni fog ajándékodnak.

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA


#-el jelöltek fognak az ajándékkártyán szerepelni

*-al jelöltek kitöltése kötelező

Ajándékkártya felhasználási ideje: a vásárlástól számított három hónap. Egy alkalommal, egy személy használhatja fel