MASSZÁZS AJÁNDÉKKÁRTYAMilyen ajándékot vegyek a legjobb barátnőmnek szülinapjára névnapjára? Apukámnak névnapjára? Mit ajándékozzak az anyósomnak? a páromnak szülinapjára?  a Feleségemnek születésnapjára? a férjemnek házassági évfordulóra? Apának - Anyának Szülinapjára - Névnapjára? a Testvéremnek születésnapjára? a Kolléganőmnek Kollégámnak? Masszázs Ajándékutalvány Újpest Dunakeszi Fót Szentendre Békásmegyer Budakalász környékén.


Lepd meg szeretteidet, barátaidat egy szívhez szóló, kedves ajándékkal. Kiváló ajándék lehet születésnapra, névnapra, évfordulóra, ballagásra és egyéb különleges eseményekre.


Lentebb töltsd ki az űrlapot és kifizetésed teljesülése esetén (megrendelés után automatikusan megjelennek az utaláshoz szükséges adatok) megkezdődik az igényes megjelenésű és minőségű ajándékkártya legyártása. A kártyák legyártása három munkanapot vesz igénybe, kérlek ezzel számolj. Megrendelésed számlával biztosítom. Igény esetén postázom (postázási költség: 999 Ft). Személyesen Újpesten vehető át.


Nyitvatartási időben, délig leadott rendelésed, Aznapi teljesítés kérésed esetén, ezer forint, Másnapi teljesítés kérésed esetén ötszáz forint sürgősségi díjat számítok fel pluszba a masszázs ajándékkártya árához.


Amennyiben több alkalmas, kedvezményes bérletet szeretnél ajándékozni, rendeld meg egyszerűen a masszázs bérletet.


Rendeld meg ajándékkártyád

Innentől tiéd a terep

#-el jelöltek fognak az ajándékkártyán szerepelni

*-al jelöltek kitöltése kötelező